«Πονάει» στα στόπερ ο Αστέρας

Gazzetta team
«Πονάει» στα στόπερ ο Αστέρας

bet365

Ο νεαρός Χριστόπουλος δείχνει ως ο επικρατέστερος να ξεκινήσει στο πλευρό του Τριανταφυλλόπουλου. Με μάσκα προπονήθηκε ο Ιγκλέσιας
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Αστέρα για την αυριανή ρεβάνς με τη Χιμπέρνιαν, όπου καλείται να ανατρέψει το 3-2 που έχασε την περασμένη εβδομάδα στο Ιστερ Ρόουντ. Ο Σάββας Παντελίδης ωστόσο έχει πολλούς «πονοκεφάλους», που έγκεινται κυρίως στο κέντρο της άμυνάς του. Ο Πασαλίδης είναι τιμωρημένος, ο Ματρικάρντι τραυματίας και αυτόματα το φαβορί για να ξεκινήσει στο πλευρό του Τριανταφυλλόπουλου είναι ο νεαρός Χριστόπουλος. Ο 18χρονος στόπερ ντεμπουτάρισε στη Σκωτία σε επαγγελματικό επίπεδο (έπαιξε σαν αλλαγή) και όλα δείχνουν πως θα... βουτήξει στα βαθιά. Η άλλη προοπτική είναι να «οπισθοχωρήσει» ο Ιγκλέσιας, όμως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.
Ο Αργεντινός χαφ προπονήθηκε σήμερα με μάσκα, καθώς «κουβαλά» ακόμη το μικροπρόβλημα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τους «πράσινους», ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Νοκ άουτ παραμένουν οι Βλάχος, Τασουλής, Φερνάντεθ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ανχελ (πλευρά με τον Κυριακόπουλο), Ρόλε (δεκάρι). Η αποστολή των Αρκάδων αποτελείται από τους
Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Χριστόπουλο, Κυριακόπουλο, Κώτσιρα, Ανχελ, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Τζίμα, Σάλας, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Μπαστιάνο, Μανιά και Δουβίκα.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα