Μπαλταζάρ: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Μπαλταζάρ: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Gazzetta team
Μπαλταζάρ: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

bet365

Σίγουρος πως ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε καλό δρόμο δήλωσε ο τεχνικός της Κυπριακής ομάδας Μπρούνο Μπαλτάζαρ μετά το 5-0 επί της Φλόρα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Είναι εύκολο να κάνω συγκρίσεις με το προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν παρόμοιοι αγώνες. Το ΑΠΟΕΛ με μεγάλη κατοχή δημιουργούσε ευκαιρίες και η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα που είχαμε. Σήμερα σκοράραμε με πολλούς τρόπους, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Αν εξαιρέσουμε τα 20 λεπτά της Λιθουανίας, εγώ είμαι ευχαριστημένος από το υπόλοιπο. Πάμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Εσθονία για να προκριθούμε. Οι ποδοσφαιριστές μου είχαν φανταστική αντίδραση μετά τον αποκλεισμό. Από την εμπειρία που έχω νιώθω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να αντιδράσουμε και να είμαστε ενωμένοι στις στιγμές που έρχονται».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Αούστρια Βιέννης - Βάκερ ίνσμπουργκ, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα