Λυών - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-3

Gazzetta team
Λυών - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-3

bet365

Η σπουδαία νίκη στη Ρωσία μετατράπηκε σε... εφιάλτη για τη Λυών, γνώρισε ήττα σοκ από την ΤΣΣΚΑ στη Γαλλία με 3-2 κι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να... ελπίζει σε τελικό στην έδρα της!

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Λέστερ - Τσέλσι και Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Λυών γνώρισε ήττα σοκ 3-2 από την ΤΣΣΚΑ εντός έδρας, είπε... αντίο στο Europa League, αλλά και στα όνειρα για... τελικό στην έδρα της! Τι και αν οι Γάλλοι είχαν επικρατήσει 1-0 στη Μόσχα, ο επαναληπτικός ήταν εφιαλτικός! Οι Μοσχοβίτες ήταν εξαιρετικοί επιθετικά, εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη της αντιπάλου και πήραν μια τεράστια πρόκριση για τα προημιτελικά. Στο 39' ο Γκολοβίν με απίθανο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 58' ο Κορνέ από κοντά πέτυχε το 1-1 (ο Φερι έκανε την ασίστ, αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ). Ωστόσο, σε πέντε λεπτά ήρθαν τα πάνω - κάτω για τους Γάλλους. Στο 60' ο Μούσα με προβολή πέτυχε το 2-1 και στο 65' ο Βέρνμπλουμ σημείωσε το 3-1 για την ΤΣΣΚΑ. Ο Ντίας μείωσε στο 71' για τη Λυών, η οποία όμως δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει κάτι περισσότερο...

Лион - ЦСКА. Обзор матча. Лига Европы 2017/18. 1/8 финала. Ответный матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα