Βικτόρια Πλζεν - Σπόρτινγκ 2-1

Gazzetta team
Βικτόρια Πλζεν - Σπόρτινγκ 2-1

bet365

Η Σπόρτινγκ τα βρήκε σκούρα στην Τσεχία και χρειάστηκε το γκολ του Μπατάλια στο 105' για να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League. Το πάλεψε, αλλά λύγισε η Πλζεν (2-1).

Η Πλζεν έβαλε πολύ δύσκολα στη Σπόρτινγκ, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0), πήγε το ματς στην παράταση, αλλά εκεί η Σπόρτινγκ ήταν ουσιαστική, βρήκε δίχτυα (2-1) και προκρίθηκε. Οι Tσέχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπάκος άνοιξε το σκορ. Οι Τσέχοι ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά, ουσιαστικοί στην επίθεση και στο 65' κατάφεραν να σκοράρουν πάλι με τον Μπάκος. Η Σπόρτινγκ αντέδρασε, πίεσε, αλλά δεν είχε ουσία στην τελική προσπάθεια. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αλλά ο Ντοστ έχασε το πρώτο πέναλτι στη σεζόν. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, οι γηπεδούχοι δεν είχαν δυνάμεις και το... πλήρωσαν. Με γκολ του Μπατάλια στο 105' οι Ιβηρες βρέθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Виктория Пльзень - Спортинг. Обзор матча. Лига Европы от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα