Σιμόες: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

Gazzetta team
Σιμόες: «Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Ντιναμό πως στο ημίχρονο άπαντες στην ΑΕΚ πίστευαν πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και ανέφερε πως η Ενωση έδεξε πως είναι μεγάλη ομάδα.

Σκόραρε ο Ζιρού το πρώτο γκολ στον αγώνα Τσέλσι – Χαλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το τελικό 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου αφήνει... ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πρόκρισης της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ στους 16 του Europa League κι αυτό υπογράμμισε, μιλώντας στην CosmoteTV, o εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς στο ΟΑΚΑ, Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, ίσως μπήκαμε λίγο φοβισμένα, κάναμε πολύ καλό δευτερο ημίχρονο, η Ντιναμό Κιέβου είναι ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, αλλά παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές».

» Πλησιάσαμε πολύ στο γκολ, εμείς προσπαθούσαμε να σκοράρουμε και η Ντιναμό να τελειώσει το παιχνίδι. Στο ημίχρονο μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε και ο προπονητής μας βοήθησε να ισοφαρίσουμε».

» Δείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα. Η Ντιναμό Κιέβου αξίζει το σεβασμό μας, όπως όμως και η ΑΕΚ. Εμείς θα πάμε στο Κίεβο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την πρόκριση!»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα