Νάπολι - Λειψία 1-3

Gazzetta team
Νάπολι - Λειψία 1-3

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Λειψία νίκησε 1-3 την Νάπολι στο San Paolo με δύο γκολ του Βέρνερ και δύσκολα θα λείπει από τους «16» του Europa.

Μονακό- Ντιζόν Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μαουρίτσιο Σάρι επιβεβαίωσε όσους θεωρούσαν σίγουρο ότι η Νάπολι δεν θα δώσει βάση στο Europa League και αφού παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς, είδε την ομάδα του να χάνει 1-3 και να αποχαιρετά λογικά τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Υστερα από ένα πρώτο μέρος που έφυγε χωρίς γκολ παρά τις 11 τελικές των γηπεδούχων, στο 52' ο Ουνάς με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 61' όταν ο Καμπλ έβγαλε τη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Βέρνερ είχε τον τρόπο να πάρει μπροστά του και να τελειώσει τη φάση για το 1-1. Στο 74' η ομάδα του Ραλφ Χάσενχιτλ έφυγε στην κόντρα και ο Πόουλσεν έδωσε στον Μπρούμα σε κενό τέρμα για το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 93' ο Βέρνερ με το δεύτερο γκολ του, όταν τελείωσε τη φάση ύστερα από την πάσα του Εμίλ Φόρσμπεργκ στην κόντρα.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάτζιο, Τονέλι, Κουλιμπαλί, Χισάι (54' Μάριο Ρουί), Ρογκ, Ντιαβαρά, Χάμσικ (54' Ινσίνιε),Ουνά (60' Αλαν), Καγιεχόν, Ζιενλίνσκι.

Λειψία (Ραλφ Χάσενχιτλ): Γκουλάσι, Λάιμερ, Ορμπάν, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν, Σάμπιτσερ, Καμπλ, Κεϊτά (85' Ντεμέ), Μπρούμα (79' Φόρσμπεργκ), Πόουλσεν (82' Ογκουστέν), Βέρνερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα