Ντόρτμουντ - Αταλάντα 3-2

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Αταλάντα 3-2

bet365

Η Ντόρτμουντ έκανε ανατροπή στην ανατροπή και με δύο γκολ του Μπατσουαγί (το δεύτερο στις καθυστερήσεις) κέρδισε με 3-2 την Αταλάντα.

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Europa League.

Ο Μπατσουαγί έχει πάρει... φωτιά! Ο Βέλγος επιθετικός σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο, πέτυχε άλλα δύο και ολοκλήρωσε την ανατροπή στην ανατροπή της Ντόρτμουντ, που κέρδισε με 3-2 την Αταλάντα στο 91’ και μαζί το πρώτο βήμα πρόκρισης στη φάση των «16».

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ που άξιζαν στο 30’. Ο Μπατσουαγί ξεκίνησε τη φάση από τη δική του άμυνα, έβγαλε τους Βεστφαλούς στην κόντρα, άφησε στον Πίσεκ, εκείνος έβγαλε τη σέντρα και ο αναγεννημένος τελευταία Σίρλε με ωραία προσπάθεια έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Στέγκερ έχασαν και άλλες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη έδειξαν σημάδια κατάρρευσης.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και με δύο γκολ του Ίλιτσιτς (51’, 58’) ύστερα από λάθη στην άμυνα της Μπορούσια έκαναν το 1-2! Ο Μπατσουαγί, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αφού αρχικά ισοφάρισε στο 65’, έδωσε τη νίκη στην Ντόρτμουντ στο 91’ για το τελικό 3-2!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα