Κεκ: «Δίκαιο το 2-2»

Κεκ: «Δίκαιο το 2-2»

Κεκ: «Δίκαιο το 2-2»

bet365

Ο Ματίας Κεκ τόνισε ότι η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και στάθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης της Ριέκα.

Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Κροατών.

«Πιστεύω πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, είχαμε κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και η ΑΕΚ στο δεύτερο. Το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικό νομίζω».

Για τα δύο διαφορετικά ημίχρονα της Ριέκα και τι φταίει: «Το θέμα είναι ότι δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δυστυχώς οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση, κάποιοι ίσως δεν είναι σε καλή φόρμα. Το θέμα είναι ότι σταματούν να πιστεύουν στον εαυτό τους ορισμένοι».

Για τους λόγους που χάνουν την αυτοπεποίθηση τους: «Στην Ευρώπη τα λάθη τιμωρούνται. Μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ σίγουρα θα εκμεταλλευτεί αυτό το λάθος».

Για το γεγονός ότι η Ριέκα έπαιξε τόσο καλά ώστε να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ αλλά μετά δεν συνέχισε έτσι: «Η ποιότητα μας είναι σημαντική και μπορούμε να αποδώσουμε καλά αλλά το θέμα είναι ότι χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα