AEK, για την υπέρβαση

Θοδωρής Βασίλης
AEK, για την υπέρβαση

bet365

Με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί αν γίνεται και με ένα θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ (22.05 CosmoteSport2) δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα στην Ευρώπη κόντρα στην Μίλαν.

Γιουρόπα Λιγκ, Μίλαν – ΑΕΚ, ώρα 22:05. (21+)!

Όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, άλλωστε η Μίλαν είναι ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, με τον πήχη δυσκολίας να ανεβαίνει μετά και τις απουσίες στην άμυνα. Στην ΑΕΚ το γνωρίζουν καλά αυτό, αλλά δεν φοβούνται και όπως τονίζουν είναι η ευκαιρία να γίνει η μεγάλη υπέρβαση.

Η Ένωση μετά από δύο αγωνιστικές μετράει τέσσερις βαθμούς και ξέρει καλά ότι αν καταφέρει να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από το Σαν Σίρο τότε έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Στο πλευρό της η ΑΕΚ θα έχει την συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 οπαδών της.

Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι κάτι που τον οδηγεί στην σκέψη να γυρίσει στην θέση του κεντρικού αμυντικού τον Γιόχανσον. Στα της ενδεκάδας κάτω από τα γκολπόστ με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπακάκη, Βράνιες, Γιόχανσον, Λόπες. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Μάνταλο, Λιβάια και Χριστοδουλόπουλο στην τριάδα πίσω από τον Αραούχο.

Στην αντίπερα όχθη σημαντικό είναι το ματς και για την Μίλαν. Και αυτό όχι τόσο της πρόκρισης στην επόμενη φάση (είναι ήδη πρώτη έχοντας έξι βαθμούς), αλλά κυρίως για το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν χάσει ήδη δρόμο στην Serie A ειδικά μετά και την ήττα από την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι.

Για τον λόγο αυτό ο Βιτσέντζο Μοντέλα θα παρατάξθει ότι καλύτερο διαθέτει με τον Ντοναρούμε στο τέρμα, με τους Μουσάτσιο, Μπονούτσι και Ροντρίγκες. Μπορίνι και Καλάμπρια θα είναι στα άκρα με τους Λοκατέλι και Κεσιέ να είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Ο Τσαλχάνογλου θα είναι μπροστά τους με τους Αντρέ Σίλβα και Κουτρόνε να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα