«Κιτρινίζει» ήδη το Μιλάνο! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
«Κιτρινίζει» ήδη το Μιλάνο! (pics)

bet365

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν ήδη κλείσει θέση για το «Σαν Σίρο» τη στιγμή που ο αριθμός αναμένεται τις επόμενες μέρες να φτάσει ακόμη και τις 4.000

Συνιστά την πιο σημαντική αναμέτρηση - απόδειξη της ΑΕΚ στο come back της στην Ευρώπη. Φυσικά και αναφερόμαστε στο ματς της Ένωσης στο Μιλάνο με την Μίλαν, κάτοχο επτά κυπέλλων πρωταθλητριών Ευρώπης, γεγονός που δεν αφήνει κανέναν φίλο των «κιτρινόμαυρων» ασυγκίνητο όπως αποδεικνύεται ήδη από τη διάθεση των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς στις 19 Οκτωβρίου.

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση του για τη... μάχη του «Σαν Σίρο» απέναντι στους «ροσονέρι» για τη φάση των ομίλων του Europa League. Πρόκειται άλλωστε για την αναμέτρηση μεταξύ της πρωτοπόρου ομίλου Μίλαν με την Ένωση που βρίσκεται πίσω της δυο βαθμούς (οι Ιταλοί έχουν 6 βαθμούς και οι «κιτρινόμαυροι» 4) και της δεύτερης ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πάνω από 1.000 μεμονωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης έχουν πάρει ήδη στα χέρια τους το εισιτήριό τους για τον αγώνα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Μίλαν. Μάλιστα το νούμερο αυτό αυξάνεται και ξεπερνάει τις 2.000 κομμάτια όταν προσθέτουμε και τη διάθεση των εισιτηρίων από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ που έχουν ήδη ετοιμάσει τις εκδρομές τους για την γειτονική χώρα.

Όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πως οι ποδοσφαιριστές και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχουν τη θερμή συμπαράσταση περισσότερων από 3.000 φίλων στο «Σαν Σίρο». Μάλιστα οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 4.000 φίλους της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» στην αναμέτρηση με την Μίλαν...

Δεν θα είναι πάντως η πρώτη φορά που οι φίλοι της ΑΕΚ θα μετατρέψουν σε... Νέα Φιλαδέλφεια το «Σαν Σίρο». Το είχαν κάνει και τη σεζόν 2001-2002 όταν περισσότεροι από 5.000 Ενωσίτες βρέθηκαν στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Φερνάντο Σάντος (τότε) όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Μάλιστα τότε η «Gazzetta dello Sport» είχε κυκλοφορήσει την επόμενη μέρα της αναμέτρησης με κεντρική φωτογραφία στην πρώτη της σελίδα τους 6.000 και πλέον φίλους της ΑΕΚ αναφέροντας στον τίτλο του σχετικού άρθρου (στο οποίο μέσα αποθέωνε την κιτρινόμαυρη εξέδρα): «Βιέρι κάνε τους να σωπάσουν»!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα