Conference League: Ψηφίστε ποιοι θα προκριθούν στα Μπριζ – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (poll)

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μπριζ και ο Ολυμπιακός με την Φενέρμπαχτσε. Ψηφίστε στο poll του Gazzetta αν θεωρείτε πως μπορούν να περάσουν στα ημιτελικά του Conference League και οι δύο ελληνικές ομάδες.

Μετά από μια ιστορική βραδιά με δύο τεράστιες ανατροπές σε Τούμπα και Σερβία, οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπήκαν στην κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Conference League. Μια κλήρωση που η αλήθεια είναι πως μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά βατή για τους Θεσσαλονικείς και δύσκολη για τους Πειραιώτες. Οι «ασπρόμαυροι» μετά την επική τους ανατροπή και το 5-1 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ (είχαν ηττηθεί με 2-0 στην Κροατία), ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που βγήκε από τα χέρια του Βασίλη Τσιάρτα. Αντίπαλος του συγκροτήματος του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι η Βελγική Μπριζ, μια όπως αναφέραμε βατή κλήρωση, με τη ρεβάνς να είναι στη Τούμπα.

Αμέσως μετά το Μπριζ-ΠΑΟΚ, από την κληρωτίδα βγήκε το όνομα του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες που και αυτοί έκαναν επική ανατροπή, καθώς έχοντας χάσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 στο Καραϊσκάκης πήγαν στη Σερβία και διέλυσαν τους Ισραηλινούς με 6-1, είχαν σαφώς μια πιο δύσκολη κλήρωση. Απέναντι στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρεθεί η Φενέρμπαχτσε, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Καραϊσκάκης και η ρεβάνς στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Με τις δύο μεγάλες προκρίσεις και νίκες, η Ελλάδα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας της UEFA με 29.525 και ελπίζει σε ακόμα καλύτερη συνέχεια, αν σκεφτούμε πως το Ισραήλ και η Δανία που είναι στην 16η και 15η αντίστοιχα δεν έχουν ομάδες να συνεχίζουν στην Ευρώπη.

Στο παρακάτω poll μπορείτε να ψηφίσετε ποιες από τις ομάδες μας μπορούν να περάσουν στους «4». Αν πιστεύετε και οι δύο, αν η μία και ποια ή αν θεωρείτε πως δεν θα περάσει καμία. Loading...

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα