Κλήρωση Conference League: Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Κλήρωση Conference League: Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

bet365

Μετά την τεράστια πρόκρισή του επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του στα προημιτελικά του Conference League. Ποια πιστεύετε ή ποια θα θέλατε να είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι «ασπρόμαυροι» στον δρόμο για τον ημιτελικό.

Η χθεσινή βραδιά είναι μια από τις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» παρότι είχαν ηττηθεί με 2-0 από την Ντινάμο στην Κροατία, να διαλύουν με 5-1 τους Κροάτες και να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπει στις 3 στην κληρωτίδα της διοργάνωσης και θα μάθει τον αντίπαλό της που θα είναι ένα από τους Ολυμπιακός, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ, Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα και Βικτόρια Πλζεν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά μπορεί να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες αντιμέτωπες σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι βέβαια που αν γίνει θα έχουμε σίγουρα μια ομάδα στα ημιτελικά και ακόμα πιο κοντά στον τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Εσείς μπορείτε να ψηφίσετε ποια πιστεύετε ή ποια θέλετε να είναι η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League. Loading...

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα