ΓεροΓιοβάισα: Ελλαδάρα - ομαδάρα και φύγαμε για Γερμανία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ελλαδάρα - ομαδάρα και φύγαμε για Γερμανία!
Η Ελλάδα δίνει τον... υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και ο ΓεροΓιοβάισα νιώθει πως θα γυρίσει στην Αθήνα με το εισιτήριο για τη Γερμανία!

Ήρθαμε στην κρύα Τιφλίδα για να αφήσουμε 52.000+ αγάλματα! Καμιά 500αριά Έλληνες θα είμαστε το βράδυ (21:00 τοπική ώρα - 19:00 Ελλάδας) στο «Boris Paichadze Stadium» για να στηρίξουμε την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ στον μεγάλο τελικό με τους... αγριεμένους Γεωργιανούς για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Eίμαστε λίγοι αλλά είμαστε... πιστοί! Άλλωστε η Εθνική επί των ημερών του Ουρουγουανού κόουτς μας έχει κάνει να την εμπιστευόμαστε. Η ώρα της κρίσης ήρθε τώρα και η Γαλανόλευκη καλείται να χαλάσει τα όνειρα ενός ολόκληρου έθνους που στοχεύει να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και μάλιστα από την κανονική διάρκεια. Ο Γέρος σας προτείνει ένα Bet Builder με διπλό, να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, Over 4.5 συνολικά κόρνερ και όπως με το Καζακστάν anytime σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη σε απόδοση 8.50.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα