Αρμενία-Ελλάδα: Να αποδείξει ότι δεν ήταν... πυροτέχνημα!

Αρμενία-Ελλάδα: Να αποδείξει ότι δεν ήταν... πυροτέχνημα!

bet365

Με στόχο να αποδείξουν ότι δεν ήταν τυχαία η εμφάνιση κι η νίκη επί της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, οι παίκτες του Τζον Φαν'τ Σιπ θα αντιμετωπίσουν την Αρμενία στο Έρεβαν για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Αρμενία για την 9η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (19:00, Cosmote Sport 2, OPEN TV).

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ θέλει να δει από τους παίκτες του ότι θα έχουν την ίδια όρεξη και θα παρουσιαστούν όπως έκαναν κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Η προσπάθεια αναστύλωσης της ομάδας είναι σε εξέλιξη και φυσικά άπαντες θέλουν να δουν ότι υπάρχει συνέχεια.

Ο Ολλανδός κόουτς, έχει ζητήσει από την ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θέλει να δει λάθη που θα δώσουν το δικαίωμα στους Αρμένιους να γίνουν απειλητικοί.

Σε 4-2-3-1 αναμένεται να δούμε 11άδα ίδια με αυτήν του ΟΑΚΑ κόντρα στους Βόσνιους.

Οι 11 βασικοί της Ελλάδας με τη Βοσνία ήταν οι: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (83’ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60’ Μασούρας) ενώ η κορυφή της επίθεσης καλύπτεται από τον Παυλίδη (70’ Κουλούρης).

Όπως σας έχουμε γράψει, ο Φαν'τ Σιπ προσανατολίζεται και ετοιμάζεται για δύο αλλαγές στην παραπάνω 11άδα. Η μία έχει να κάνει με τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη αντί του Γαλανόπουλου και η άλλη με τον τερματοφύλακα, με έναν εκ των Βλαχοδήμου - Μπάρκα αντί του Πασχαλάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα