Μπακασέτας: «Έπαιζα τρία χρόνια εκτός θέσης»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Έπαιζα τρία χρόνια εκτός θέσης»

bet365

Αφού αρχικά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζον Φαν'τ Σιπ, στην συνέχεια ο Τάσος Μπακασέτας επισήμανε πως τρία χρόνια αγωνιζόταν σε λάθος θέση.

Αναλυτικά ο μεσοεπιθετικός της Αλάνιασπορ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής: «Είχαμε ένταση πριν το ματς, θέλαμε μια καλή εμφάνιση όμως πιεζόμασταν για το αποτέλεσμα. Οσο καλά και αν παίζαμε, όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν παίρναμε τη νίκη. Κάναμε όλοι καλή εμφάνιση όμως πετύχαμε απλά μια νίκη. Εχουμε κάτω το κεφάλι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη».

Για τον Ολλανδό προπονητή: «Εμείς ακολουθούμε το πλάνο του, βλέπει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Υπήρχε πάντα ο φόβος να παίζουμε πάντα άμυνα, πλέον έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση και παίζουμε πιο μπροστά. Κάναμε τα πράγματα που μας είπε και τα πήγαμε καλά».

Για την δικιά του απόδοση: «Δικαιώνομαι, έπαιζα εκτός θέσης για τρία χρόνια. Εχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει πολλά και δεν έχω μιλήσει. Παίζει ρόλο η θέση που παίζω, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί έπαιξα στον Πανιώνιο και έκανε καλή χρονιά. Ο προπονητής με παρακολούθησε, εδώ έδειξα διάθεση στις προπονήσεις και δικαιώνομαι για όλα όσα έχω περάσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα