Με εντολή... Ερντογάν !

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με εντολή... Ερντογάν !

bet365

Μετά τα 2 κερδοφόρα ελληνικά σημεία του 1.60+ (βλέπε Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΟΚ), ο Book-nomikarios μας εξηγεί τους λόγους που θα ποντάρει υπερ της έδρας στην αναμέτρηση της Τουρκίας με την Αλβανία.

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

H Toυρκία θα παίξει τα ρέστα της με την Αλβανία στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ, καθώς με νίκη θα παραμείνει το φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του ΕURO 2020.

Τα τελευταία έτη απέχει απ' τις μεγάλες διοργανώσεις και υπάρχουν ακόμα και πολιτικές πιέσεις να επιτευχθεί ο στόχος. Η παρουσία του προέδρου Ερντογάν στο 1-0 με την Ανδόρρα και το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε καν το γκολ επειδή μπήκε στο τέλος (και περίμενε άνετη επικράτηση) ομολογεί πολλά.

H Aλβανία έχει βάσιμες ελπίδες να προκριθεί, οπότε δεν θα αδιαφορήσει, έχει όμως μερικές σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν (Μαβράι, Χισάι).

Καυτή η ατμόσφαιρα, η έδρα θα σπρώξει την Τουρκία που είναι αρκετά δυνατή στις στατικές φάσεις.

Σε κάθε περίπτωση το 1.50 στον άσο θα πονταριστεί.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ -> 1 (1.50)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).