Εθνική Ελλάδος: To... 2004 είναι εδώ! (poll)

Εθνική Ελλάδος: To... 2004 είναι εδώ! (poll)

Gazzetta team
Εθνική Ελλάδος: To... 2004 είναι εδώ! (poll)

bet365

Ο πάγκος της εθνικής Ελλάδος έχει κάτοχο. Και αυτός είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος Έλληνας κόουτς όμως έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Κι εκτός αυτού υπάρχει κι η εντός έδρας ήττα από την Αρμενία που πλέον ξεσκέπασε όλα τα θέματα που υπάρχουν. Και για να έρθει λύση σε αυτά, θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές...

Οι σχέσεις του νυν ομοσπονδιακού προπονητή με Παπασταθόπουλο και Μανωλά είναι πλέον στα άκρα και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει θέμα κι όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αυτό καταλήγει στον... προπονητή.

Πάμε σαν άλλοτε; Τραϊανός Δέλλας φαβορί

Μία από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες έχει ήδη κινηθεί δυναμικά, για μία ακόμη φορά, πάνω στα ειδικά στοιχήματα της επικαιρότητας. Και φυσικά καλές είναι και οι εκλογές, έχουν πολύ ζουμί, αλλά το στοίχημα θέλει μπάλα.

Επόμενος Προπονητής της Εθνικής Ελλάδος (Μέχρι 05/09/2019) λοιπόν... αυτή είναι η αγορά που μας ιντριγκάρει σήμερα. Και τι βρίσκουμε εκεί; Πρώτο φαβορί και μάλιστα σε σχετικά χαμηλή απόδοση για ειδικό στοίχημα είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Δείτε σε ποια απόδοση προσφέρεται ο άσος που με το γκολ του κόντρα στην Τσεχία μας έστειλε στον τελικό του Euro πριν 15 χρόνια.

Οι πρώην της ΑΕΚ, νυν της Εθνικής;

Ακολουθούν τον Τραϊανό Δέλλα οι δύο τελευταία προπονητές της ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι πολύ κοντά στον Δέλλα και συμπληρώνει τη δυάδα των φαβορί, ενώ σαν δυνατό αουτσάιντερ έρχεται από πίσω ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός έκλεισε τη χρονιά στην Ένωση αντικαθιστώντας τον Ουζουνίδη.

Ο Ποστέκογλου και οι άλλοι

Υπάρχουν ακόμη πέντε μνηστήρες για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδος, όλοι προσφέρονται σε διψήφιες πλέον αποδόσεις. Το όνομα που μας προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση και είναι εκτός κάδρου ελληνικής επικαιρότητας, είναι αυτό του Άγγελου Ποστέκογλου. Ο Αυστραλός προπονητής, με τις ελληνικές ρίζες, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας, έχει περάσει και από την εθνική ομάδα της χώρας των καγκουρό, ενώ έχει κάτσει και στον πάγκο της Παναχαϊκής. Τώρα βρίσκεται στη Γιοκοχάμα Μαρίνος, στην Ιαπωνία. Τον ακολουθεί ο Σάκης Τσιώλης, ο Τάκης Λεμονής, ενώ σε υψηλές τιμές βρίσκονται ο Ισπανός Μίτσελ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Επόμενος προπονητής Εθνικής: Δείτε τις αποδόσεις

Οι εξελίξεις τρέχουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή, οι αποδόσεις να αλλάξουν, ή ακόμη και να αποσυρθεί η αγορά. Το βέβαιο είναι πως ο πάγκος της εθνικής αυτή τη στιγμή μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα