Κιελίνι: «Η Ελλάδα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο»

Κιελίνι: «Η Ελλάδα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο»

Νίκος Μαρούδας
Κιελίνι: «Η Ελλάδα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο»

bet365

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές της παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο γκολ: «Πρέπει να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα, να κραταμέ την μπάλα, ξέρουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Πρέπει να κρατάμε ισορροπία μεταξύ επίθεσης κι άμυνας. Αυτό δεν είναι εύκολο, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, πρέπει να προχωρήσουμε όπως ξέρουμε. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ιδιαίτερα σημαντικό για την πρόκρισή μας»

Για το δίδυμο Μανωλά - Παπασταθόπουλο που θυμίζει αυτό της Ιταλίας, Μπονούτσι - Κιελίνι: «Γνωριζόμαστε όλοι στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε παίξει σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ, η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τον Φορτούνη. Η Ελλάδα παίζει μπάλα, πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές γιατί η Ελλάδα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα