ΑΟ Μύκονος - Θύελλα Καμαρίου 1-2

ΑΟ Μύκονος - Θύελλα Καμαρίου 1-2

bet365

Την άνοδο στη Γ' Εθνική πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Θύελλα Καμαρίου, η οποία επικράτησε 1-2 της ΑΟ Μυκόνου στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων! Αήττητη όλη την σεζόν η ομάδα της Σαντορίνης.

Ιστορία έγραψε η Θύελλα Καμαρίου το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα της Σαντορίνης στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγινε στη Νάξο, επικράτησε 1-2 και πανηγύρισε την παρθενική της άνοδο στη Γ' Εθνική και μάλιστα ως αήττητη όλη την σεζόν!

Το παιχνίδι άρχισε με την Μύκονο πιο επιθετική και τον Μπαμπακάρ να απειλεί, όμως στην επόμενη φάση η Θύελλα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από γύρισμα ο Μαυρομάτης με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 15'. Η ομάδα της Σαντορίνης, κράτησε άνετα αυτό το προβάδισμα μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, με την Μύκονο να μην δείχνει να μπορεί να απαντήσει...

Η επανάληψη άρχισε ιδανικά για την Θύελλα Καμαρίου, καθώς στο 47', ο Μαυρομάτης γύρισε στον Αποστολίδη κι αυτός με σουτ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Το μόνο που έκανε η Μύκονος, ήταν μια κεφαλιά του Αμπανίδη στο 61' που έφυγε άουτ πριν στο 95' ο Μπαμπακάρ με προβολή σκοράρει και διαμορφώσει το τελικό 1-2!

Κάπως έτσι, η Θύελλα Καμαρίου έφτασε στη νίκη και πανηγύρισε την κατάκτηση του double, καθώς πριν λίγο καιρό κατέκτησε και το Κύπελλο Κυκλάδων απέναντι στον Πανθηραϊκό και πλέον δίνει... ραντεβού μαζί του στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν στη Γ' Εθνική!

 

Τελευταία Νέα