Γραμμένος: «Έρχονται άμεσα εξελίξεις στο ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Έρχονται άμεσα εξελίξεις στο ποδόσφαιρο»

bet365

Για εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μάλιστα άμεσα μίλησε σε συνέντευξή του ο Βαγγέλης Γραμμένος, που δήλωσε ευχαριστημένος από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (28/06).

Συνέντευξη στη Metrosport παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου αναφέρθηκε σε όσα αποφάσισε η τακτική Γ.Σ προ ημερών, καθώς και σε όσα «βλέπει» να έρχονται προσεχώς στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για τη Γενική Συνέλευση: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την μεγάλη διαφορά σε όλη τη θεματολογία της ατζέντας της Γ.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής. Οταν ψηφίζονται ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισµός με τόσο µεγάλη πλειοψηφία δείχνει ότι κάτι καλό κάνει η Ομοσπονδία σε πείσμα κάποιων που δεν μπορούν να το καταλάβουν και δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: «Οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες εξελίξεων».

Για την αναδιάρθρωση: «Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήµατα όπως τα αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Με σύνεση και σε ομοψυχία και η ομοσπονδία και οι δύο επαγγελματικές λίγκες θα αντιμετωπίσουν το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί».

Για την οικονομική ενίσχυση της Γ’ Εθνικής: «Θα αποτελέσει και πάλι αντικείμενο συζήτησης. Θα δοθούν τα έξοδα στα σωματεία της Γ’ Εθνικής. ∆όθηκε ήδη ένα μεγάλο ποσό που τα προηγούμενα χρόνια δεν δινόταν, όπως δίνονται και πολλά χρήματα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Είμαστε υποχρεωμένοι και θέλουμε να στηρίξουμε τα σωματεία που δεν έχουν τη δυνατότητα σε πανελλαδικό επίπεδο να παίξουν ποδόσφαιρο. Στη Γ’ Εθνική υπολείπεται το 45% περίπου αλλά τα χρήματα θα τα δώσουμε».

Για τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων: «Εχουν πάρει χρήματα και θα συνεχίσουν να παίρνουν. Ολες οι Ενώσεις χρηματοδοτούνται ισομερώς».

 

Τελευταία Νέα