Ψηφίστηκε ο απολογισμός της ΕΠΟ

Δημήτρης Ρούσσος
Ψηφίστηκε ο απολογισμός της ΕΠΟ

bet365

Με ψήφους 51 υπέρ και 14 κατά εγκρίθηκε από το σώμα της Τακτικής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. "Όχι" από Ολυμπιακό και ΕΠΣ Πειραιά, απούσες ήταν οι ΠΑΕ ΑΕΛ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός. Ποιοι καταψήφισαν.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των προέδρων ΕΠΣ που πήραν το λόγο στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, σειρά στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είχε η έκθεση και η έγκριση των πεπραγμένων της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (πΔΕ) της περιόδου από 1.7.2017 έως και 18.8.2017 και της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 19.8.2017 έως και 25.5.2018.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ψήφισαν όσοι συμμετείχαν στη συνέλευση, δηλαδή 14 ΠΑΕ της Superleague, η αρχή της Football League, η ΠΕΠΣ Σάλας και οι ΕΠΣ όλης της χώρας. Ο απολογισμός πέρασε με ψήφους 51 υπέρ, 14 κατά, ενώ 4 ΠΑΕ (Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Πανιώνιος) δεν παρευρέθηκαν στη διαδικασία.

Σημειώνεται πως η ΕΠΣ Καρδίτσας υπερψήφισε τα πεπραγμένα της διοίκησης Γραμμένου, καταψηφίζοντας όσα αφορούσαν το διάστημα της πΔΕ.

Μετά το πέρασε της ψηφοφορίας, η πλειοψηφία των προέδρων των Ενώσεων, καθώς και προσκεκλημένοι και άλλοι αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα, ενώ συνεχιζόταν η συνέλευση με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Καταψήφισαν οι ΕΠΣ: Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Λακωνίας, Ρεθύμνου, Τρικάλων και Χανίων.

Στη συνέχεια, τέθηκαν προς ψήφιση και έγκριση οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις από 1.1.2017 έως και 31.12.2017. Αυτά εγκρίθηκαν με πλειοψηφία 45 "ΝΑΙ", 3 "ΟΧΙ" και 8 "ΠΑΡΩΝ", ενώ 13 ήταν απόντες.

Τέλος, αναφορικά με την έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου από 1.1.2019 έως και 31.12.2019, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα, με 50 "ΝΑΙ" 4 "ΟΧΙ" και 4 "ΠΑΡΩΝ", ενώ 11 ήταν απόντες.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρέστησαν τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA και UEFA Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα, Μάριος Γεωργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα, ενώ ο εκπρόσωπος της FIFA Μπιορν Βασάλο, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό πριν από την έναρξη της διαδικασίας, μεταφέροντας μεταξύ άλλων τις ευχές του προέδρου της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Τζιάνι Ινφαντίνο.

 

Τελευταία Νέα