FIFA και UEFA βάζουν τοποτηρητή στην ΕΠΟ

Gazzetta team
FIFA και UEFA βάζουν τοποτηρητή στην ΕΠΟ

bet365

FIFA και UEFA ετοιμάζονται να τοποθετήσουν τοποτηρητή για να εποπτεύει τις διαδικασίες που απαιτείται για να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, τόσο στην FIFA όσο και στην UEFA υπάρχει ακόμα δυσπιστία για το αν μπορεί η ΕΠΟ να λύσει όλα τα προβλήματα. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει αποφασιστεί να έρθει στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή ένας ξένος τοποτηρητής.

Λάτσιο - Ίντερ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο τοποτηρητής θα είναι πάνω από το ΔΣ και θα παραμείνει τουλάχιστον ένα εξάμηνο ώστε να εποπτεύει τις όποιες κινήσεις γίνονταιν για να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα, ο ίδιος θα επεμβαίνει όποτε το κρίνει.

Αυτό σημαίνει πως οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές δεν έχουν πειστεί ακόμα από τις όποιες ενέργειες της ομοσπονδίας για επίλυση των όποιων προβλημάτων και η τοποθέτηση ενός ξένου ανθρώπου σίγουρα θα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα