Μπάγεβιτς για πρόεδρος στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Μπάγεβιτς για πρόεδρος στην ΕΠΟ

bet365

Το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι αυτό που ακούγεται έντονα για την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Φήμες θέλουν τον Βαγγέλη Γραμμένο να έχει εκφράσειν την επιθυμία να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ μετά τα τελευταία δυσάρεστα συμβάντα που έφεραν σε δύσκολη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Σύμφωνα με την Live Sport, το πρώτο όνομα που συζητιέται για την προεδρία της Ομοσπονδίας είναι εκείνο του πρώην προπονητή και νυν εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ.Μπάγεβιτς χαίρει της εκτίμησης της FIFA και της UEFA, ενώ έχει κι εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, αφού παλιότερα έχει συμμετάσχει στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Ένα άλλο όνομα που μπορεί να παίξει είναι αυτό του Λάκη Νικολάου, του άλλοτε άσου της ΑΕΚ και νυν σπουδαίου ορθοπεδικού. Οι πιθανοί υποψήφιοι δεν σταματάνε εδώ, αφού και το όνομα του Γιάννη Δρόσου θα «παίξει», με τον ίδιο να ήταν πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ και έδειξε ικανός να διαχειριστεί οριακές καταστάσεις.

 

Τελευταία Νέα