Οι σκέψεις στην ΕΠΟ για GREXIT και στάση Χούμπελ!

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις στην ΕΠΟ για GREXIT και στάση Χούμπελ!

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει το τι συζητείται στους κύκλους και ανάμεσα στα στελέχη της ΕΠΟ για το σοβαρό ενδεχόμενο του GREXIT και γιατί χαρακτηρίζεται αυτή η λύση υπερβολική και ακατανόητη.
Τα δεδομένα για το GREXIT αλλά και την στάση του Χούμπελ τα έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta.gr. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Τι αφορά; Τις σκέψεις που υπάρχουν στην ΕΠΟ για το GREXIT αλλά και για τις θέσεις και την εισήγηση του Χούμπελ.
Πρώτον η εισήγηση Χούμπελ για... έξοδο της ΕΠΟ ή αποβολή της εάν θέλετε από τους κόλπους των FIFA / UEFA χαρακτηρίζεται υπερβολική και ακατανόητη. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι δεν έχει υπάρξει καμία Κυβερνητική παρέμβαση ούτε παραβίαση του καταστατικού της Ομοσπονδίας. Επί των ποινών αναφέρεται ότι οι ΠΑΕ που έχουν κριθεί υπαίτιες θα τιμωρηθούν και ότι και ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί βάσει των κανονισμών. Ακόμα πως τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα τους όρισε η ΠΔΕ της ΕΠΟ, διορισμένη από τις FIFA / UEFA και με την σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Ακόμα ότι το πλαίσιο των δικαστών και των αποφάσεων είχε συμφωνηθεί πάλι από πέρυσι.
Στο σκέλος της διαιτησίας που έχουν δεδομένα γίνει λάθη η ΕΠΟ θεωρεί ότι έχει την καίρια ευθύνη η FIFA με την UEFA που όρισαν Περέιρα και Μαρίν συν την ΠΔΕ που ήταν στο μεταβατικό στάδιο. Στις τάξεις της Ομοσπονδίας υπάρχει δηλαδή μία άποψη ότι το GREXIT είναι ένα ακραίο μέτρο και δεν έχει βάση έτσι όπως προχωράει. Ακόμα ότι εφόσον φτάσουμε στο GREXIT θα είναι συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και ότι δεν θα επηρεάσει τους Ευρωπαίους ή την Εθνική... Ως προς το Δ.Σ. της Πέμπτης η πληροφορία που υπάρχει είναι πως θα βρεθούν δύο εκπρόσωποι των FIFA / UEFA αλλά ίσως όχι ο Χούμπελ.
 

Τελευταία Νέα