Χωρίς απρόοπτα η πρώτη της Εθνικής

Χωρίς απρόοπτα η πρώτη της Εθνικής

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς απρόοπτα η πρώτη της Εθνικής

bet365

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των φιλικών με Ελβετία και Αίγυπτο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική ομάδα.

Με την παρουσία σχεδόν όλων των διεθνών πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ελβετία. Ο Μίχαελ Σκίμπε, είδε άπαντες να προπονούνται κανονικά και περιμένει και τους υπόλοιπους οχτώ ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν (Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Γιαννιώτας και Ρέτσος) από την πρώτη να ενσωματωθούν το πρωί της Τρίτης.

Σε αυτή την προπόνηση, βρέθηκαν οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης. Για την Τρίτη, όπου και θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο Μίχαελ Σκίμπε, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα