Plan b με Δέλλα και μέλη του Euro 2004 για ΕΠΟ!

Plan b με Δέλλα και μέλη του Euro 2004 για ΕΠΟ!

Θάνος Σαρρής
Plan b με Δέλλα και μέλη του Euro 2004 για ΕΠΟ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, υπάρχουν φωνές στην ΕΠΟ που στηρίζουν για τον πάγκο της Εθνικής μια επιλογή βγαλμένη από το έπος της Πορτογαλίας! Η πλευρά Γραμμένου και οι πιθανότητες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μίκαελ Σκίμπε κατάφερε να συμμαζέψει την κατάσταση στη «γαλανόλευκη», να ξανακάνει την Εθνική ομάδα και να επαναφέρει κάποιες από τις αρχές, στις οποίες στηρίχθηκαν οι επιτυχημένες ομάδες του Ρεχάγκελ και του Σάντος. Aυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι, ακόμα κι εκείνοι που είναι διστακτικοί ως προς το αν πρέπει ο έμπειρος προπονητής να παραμείνει στο πόστο του. Ο Γερμανός τεχνικός έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους παίκτες και στηρίζεται από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

Μολονότι από την Ομοσπονδία ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν γίνει επαφές με άλλους προπονητές, υπάρχουν φωνές εντός της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, που είναι αυτή που θα λάβει την απόφαση είτε στην συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας είτε στο άμεσο μέλλον, που θεωρούν ότι η Εθνική πρέπει να αλλάξει πορεία και να στηριχθεί σε παιδιά που έφεραν τον θρίαμβο του 2004.

Το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Τραϊανού Δέλλα για τη θέση του πρώτου προπονητή, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα πλαισιωθεί από άλλα μέλη εκείνης της ομάδας, τα οποία έχουν την προσωπικότητα και την ικανότητα να στηρίξουν το εγχείρημα. Η ιδέα δηλαδή είναι να στελεχωθεί και το τεχνικό επιτελείο αλλά και η τεχνική διεύθυνση της Εθνικής από μέλη της γενιάς των Πρωταθλητών Ευρώπης, τα οποία έχουν ήδη εμπειρία σε τέτοιες θέσεις.

Συν τοις άλλοις, ένα βασικό επιχείρημα εκείνων που ψηφίζουν αλλαγή είναι το γεγονός ότι παρότι η Εθνική ξανάγινε ομάδα, ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχαν φορμαρισμένοι παίκτες στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν καλούνταν. Ο Δέλλας θεωρείται μια επιλογή που έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, οι απαιτήσεις από τον οποίο είναι διαφορετικές από έναν προπονητή σε σύλλογο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr η λύση Δέλλα και μελών του 2004 βρίσκει υποστηρικτές στην Εκτελεστική Επιτροπή και είναι πιθανόν να συζητηθεί ως επιλογή για την επόμενη μέρα στη συνεδρίαση της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Και από εκεί και πέρα, τα πάντα θα είναι ανοιχτά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα