Ελλάδα - Λετονία 2-0

Gazzetta team
Ελλάδα - Λετονία 2-0

bet365

Στις 16 καλύτερες ομάδες του SOCCA World Cup 2019 βρίσκεται πλέον η Εθνική Ελλάδος καθώς με την νίκη με 2-0 επί της Λετονίας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση... Βραζιλία ή Κροατία η αντίπαλος στα νοκ άουτ.
Η Εθνική μας ομάδα μίνι ποδοσφαίρου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο 2ο λεπτό είχε μεγάλη φάση με Κατσουράνη, Παυλόπουλο και το δοκάρι του Καραβίδα. Ακολούθησαν μεγάλες φάσεις με Θανασάι και Χίσσο. Στο 14' ένα σουτ του Στάμου στην κλειστή γωνία αποκρούστηκε δύσκολα από τον πολύ καλό κίπερ των Λετονών, όπως και ένα σουτ του Χίσσου στο 22'.
Στο 27' υπήρξε ένα χαμένο τετ α τετ από τον Θανασάι. Στο 28' ήρθε το 1-0 μετά από εξαιρετική ενέργεια και τελείωμα του Τζανέτου από κοντά. Στο 37' αποκρούστηκε ένα σουτ του Τζανέτου. Στο 40' ο Λετονός Γιέγκερς έκανε πέναλτι (για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Λετονοί) και ένα λεπτό μετά ο Στάμος ευστόχησε για το τελικό 2-0. Η Ελλάδα θα περιμένει την Παρασκευή το ματς της Χιλής. Εάν κερδίσουν οι Χιλιανοί θα είναι πρώτη στον όμιλό της. Ανάλογα με την θέση της θα κληθεί να παίξει με μία εκ των Βραζιλία - Κροατία στην συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα