Για τον μικρό Ραφαήλ (pics)

Για τον μικρό Ραφαήλ (pics)

bet365

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επέστρεψε στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας και αγωνίστηκε σ’ ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα κόντρα στους παλαίμαχους του ΑΟΚ.

Το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/5) είχε αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του 9χρονου Στράτου-Ραφαήλ Μπίνη, που έχει διαγνωστεί με καρκίνο στο μυοκάρδιο και χρειάζεται άμεσης επέμβασης στις ΗΠΑ.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης ηγήθηκε της ομάδας, που μεταξύ άλλων είχε στη σύνθεσή της, πρώην άσους του ποδοσφαίρου, όπως οι Γιώργος Γεωργιάδης, Παύλος Δερμιτζάκης, Στέλιος Σφακιανάκης, Μιχάλης Ιορδανίδης, Γιάννης Θωμαϊδης και έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι, όπου η ομάδα του αρχηγού της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 επικράτησε με 7-0 (Θωμαϊδης 2, Σφακιανάκης 2, Τζιβανάκης 2, Γεωργιάδης, Ζαγοράκης τα γκολ).

«Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του και στο πλευρό της οικογενείας του», δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Παλαίμαχοι ΑΟΚ: Σουμουλίδης, Σιαματάς, Φιλιτσόπουλος, Καρασαββίδης, Ιωσηφίδης, Μαγκαφίνης, Τσαπανίδης, Κατρακυλάκης, Παππάς, Παπανδρέου, Αγγος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σπανίδης, Παπαζίδης, Δρόσος, Ιατρόπουλος, Τοπούζης, Παπαβασιλείου.

Φίλοι Ζαγοράκη: Θέμελης, Σ. Ορφανίδης, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Αγτζίδης, Σ. Σφακιανάκης, Θωμαϊδης, Ζαγοράκης, Ιορδανίδης, Δερμιτζάκης, Γεωργιάδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Φουργατσιώτης, Ζέκκας, Αμανατίδης, Τζιβανάκης, Παπακώστας, Καρύδης, Κωνσταντινίδης, Ζηρτιλίδης, Μήττας, Κλογκέρης, Ε. Ορφανίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα