Tέλος και από τα τοπικά ο Καλφόγλου

Gazzetta team
Tέλος και από τα τοπικά ο Καλφόγλου

bet365

Ο Καλφόγλου, ο βοηθός που δεν είχε σηκώσει το σημαιάκι του στο γκολ που έκρινε τον περσινό τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σταματάει και από τα τοπικά.

Ο βοηθός της ΕΠΣ Θεσπρωτίας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από τους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών μετά τον περσινό Κυπέλλου. Ωστόσο, πλέον, δεν θέλει να... σηκώνει το σημαιάκι του ούτε στα τοπικά.

Συγκεριμένα έγραψε για την απόφασή του στο λογαριασμό του στο facebook:

«Τέλος τα κοντά σορτσάκια με τους φίλους μου στο τελευταίο ματς και στο τοπικό! Τελείωσα εκεί που ξεκίνησα στον τόπο μου. Ευχαριστώ όλους εσάς εδώ για την συνεργασία διαιτητές παράγοντες ομάδων ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΕΠΣ θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει πολλούς φίλους δυστυχώς από τη φύση η δουλειά μας δεν είναι ευχάριστη πολλές φορές όμως προσπαθούμε να είμαστε σε ένα δύσκολο έργο αντικειμενική.. Τόπο στα νέα παιδιά με την ελπίδα να φτάσουν και αυτοί ψηλότερα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα