Αυτό είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αυτό είναι πραγματικά το ποδόσφαιρο! (pics)

bet365

Η ποδοσφαιρική παιδεία είναι κάτι που μαθαίνει κανείς από μικρός. Διαβάστε στο Gazzetta την υπέροχη ιστορία Fair Play από ένα τουρνουά Προ Τζούνιορ στη Ρόδο που θυμίζει σε όλους μας τι σημαίνει ποδόσφαιρο!

Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη ή ήττα. Το ποδόσφαιρο ως άθλημα είναι κάτι παραπάνω από όλα αυτά. Είναι τα... εφόδια που παίρνεις από μικρός. Είναι το τι παιδεία αποκτάς παίζοντας μπάλα από πιτσιρικάς.

Το story είναι από ένα πολύ πρόσφατο τουρνουά στη Ρόδο για Προ Τζούνιορ όπου οι κόκκινοι του Κλεάνθη Παραδείσου αντιμετώπισαν τους κίτρινους του Ιάλυσου Ρόδου. Υπήρξε εκεί μία στιγμή που αξίζει να μνημονευτεί και φωτογραφικά. Ένας πιτσιρικάς του Ιάλυσου είχε χτυπήσει και είχε πέσει κάτω δείχνοντας να πονάει. Αμέσως παιδιά συνομήλικά του από τον Κλεάνθη μαζί με τον ίδιο τον προπονητή του συλλόγου του Κλεάνθη Παραδείσου πήγαν κοντά του να του δώσουν κουράγιο και να το βοηθήσουν να σηκωθεί. Ευτυχώς ο μικρός δεν είχε κάτι σοβαρό. Δείτε στην Gallery τις σχετικές φωτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα