Αργεντινή - Κόστα Ρίκα 3-1: Νίκη με ανατροπή για την πρωταθλήτρια κόσμου παρά την απουσία του Μέσι (vid)

Newsroom
ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ

bet365

Οι Άνχελ Ντι Μαρία, Αλέξις Μακ Άλιστερ και Λαουτάρο Μαρτίνες δήλωσαν παρών για την Αργεντινή, με τους παγκόσμιους πρωταθλητές να επικρατούν 3-1 της Κόστα Ρίκα σε διεθνές φιλικό στο Λος Άντζελες.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή στερήθηκε τις υπηρεσίες του αρχηγού της Λιονέλ Μέσι που είναι τραυματίας, αλλά ολοκλήρωσε την περιοδεία δύο αγώνων στις Ηνωμένες Πολιτείες με μια νίκη που άξιζε στο «Los Angeles Memorial Coliseum» κόντρα στην Κόστα Ρίκα (3-1).

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι νίκησε το Ελ Σαλβαδόρ με 3-0 στη Φιλαδέλφεια την Παρασκευή (22/03) και το βράδυ της Τρίτης (26/03) αντιμετώπισε την Κόστα Ρίκα, στο Λος Άντζελες, και παρά την κυρίαρχη εμφάνισή της στο πρώτο 45λεπτο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34'.

Ο Ζαμόρα του Άρη επιχείρησε ένα χαμηλό σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Βάλτερ Μπενίτεθ. Ωστόσο, η απόκρουσή του ήταν ασταθής, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ουγκάλντε, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 52ο λεπτό, η Αλμπισελέστε βρήκε απάντηση, με τον Άνχελ Ντι Μαρία, ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση για τα απειλητικά μηνύματα με αποδέκτες την οικογένειά του, να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο 36χρονος σκόραρε με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή. Η Αργεντινή έκανε το 2-1 τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον μέσο της Λίβερπουλ, Μακ Άλιστερ να «γράφει» το 2-1, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 77ο λεπτό, εκμεταλλεύτηκε την «ασίστ» του Ροντρίγκο Ντε Πολ και πλήγωσε τον Νάβας διαμορφώνοντας το τελικό 3-1!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα