Ντι Μαρία: Νέα τροπή στην καριέρα του μετά τις απειλές στον ίδιο και την οικογένειά του

Newsroom
di_maria

bet365

Μετά τις απειλές στον ίδιο και την οικογένειά του στο Ροζάριο αλλάζει τα σχέδιά του και σκέφτεται να ανανεώσει με την Μπενφίκα ή να πάει στο MLS ή την Σαουδική Αραβία.

Η ιδέα του Άνχελ Ντι Μαρία ήταν να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ για να γράψει τα τελευταία του χιλιόμετρα στα γήπεδα στον σύλλογο όπου ανδρώθηκε. Τα πράγματα όμως έχουν γίνει περίπλοκα...

Το Ροζάριο έχει γίνει η πιο επικίνδυνη πόλη της Αργεντινής και οι απειλές έχουν φτάσει στον παίκτη και την οικογένειά του κάτι που τον ανάγκασε να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του για το μέλλον.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ξαναπαίξω ένα Libertadores με την Ροζάριο.. Έπαιξα μια φορά όταν ήμουν 17 χρονών, ήμουν πολύ μικρός και δεν μπορούσα να το ζήσω τόσο πολύ. Ο χρόνος μου στην ομάδα πέρασε πολύ γρήγορα. Θα ήταν όνειρο να το κερδίσω, κάτι πολύ ωραίο», σχολίασε ο Αργεντινός πριν από λιγότερο από ένα χρόνο.

Η επιστροφή του στο Ροζάριο φαίνεται πλέον απίθανη, παρά το γεγονός ότι η Αργεντινή ισχυρίζεται ότι η συμμορία που απειλούσε τον Ντι Μαρία συνελήφθη, ο παίκτης σκέφτεται ξανά το μέλλον του και η απόφαση να μην επιστρέψει τελικά φαίνεται οριστική.

Τώρα οι επιλογές έχουν αλλάξει. Το πρώτο είναι να συνεχίσει στην Μπενφίκα για άλλη μια χρονιά. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και οι πόρτες του συλλόγου της Λισαβόνας είναι ανοιχτές. Οι άλλες επιλογές που ανοίγονται στον ορίζοντα είναι οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία.

 

Τελευταία Νέα