Τάντιτς: «Ένας άνθρωπος μας έκλεψε όλο το ματς»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τάντιτς: «Ένας άνθρωπος μας έκλεψε όλο το ματς»! (vid)

bet365

Ο Ντούσαν Τάντιτς ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά το 4-4 του Άγιαξ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και τόνισε πως ο ρέφερι έκλεψε όλο το ματς από την ολλανδική ομάδα με τις δύο αποβολές και το πέναλτι!

Ο Σέρβος επιθετικός της ολλανδικής ομάδας στάθηκε στη φάση του 68ου λεπτού όπου οι Μπλιντ και Βέλτμαν αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Άμπραχαμ και για χέρι εντός περιοχής σε σουτ του Χάντσον – Οντόι, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι και κάπως έτσι να ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση των Λονδρέζων.

«Θα έπρεπε να μιλάμε για τον Άγιαξ και για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας, όμως, ένας άνθρωπος ήρθε και μας έκλεψε όλο το ματς. Είμαστε απογοητευμένοι... Έχει γίνει φάουλ από τον Πούλισικ νομίζω στον Μπλιντ, έπειτα δεν θα υπήρχε κίτρινη στον Μπλιντ ούτε κίτρινη στον Βέλτμαν ούτε πέναλτι... Δεν το έχω ξαναδεί αυτό με τις δύο αποβολές. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος από την Τσέλσι και ένας άνθρωπος κατέστρεψε όλο το ματς» είπε ο Τάντιτς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα