Μπαρτσελόνα - Ιντερ 2-1

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Ιντερ 2-1

bet365

Ο Μέσι αγωνίστηκε βασικός, αλλά ο Σουάρες ήταν αυτός που έκλεψε τη δόξα και με δυο γκολ χάρισε στην Μπάρτσα τη νίκη 2-1 κόντρα στην Ίντερ.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στο βασικό σχήμα, αλλά τα φώτα του Καμπ Νόου ήταν στραμμένα στον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε τα γκολ της ανατροπής κόντρα στην Ίντερ (2-1) και χάρισε στους Καταλανούς το πρώτο τρίποντο στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League. Κάκιστο ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, μιας και στο 2ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε κατοχή, αλλά δύσκολα έκανε φάσεις. Ο Γκριζμάν προσπαθούσε κυρίως με ατομικές ενέργειες, χωρίς όμως ουσία.

Η Ίντερ όταν έβρισκε χώρους γινόταν απειλητική, αλλά ο εξαιρετικός Σεμέδο και ο Τερ Στέγκεν (σε σουτ των Σένσι, Μαρτίνες) κράτησαν την ομάδα ζωντανή. Όμως η είσοδος του Βιδάλ άλλαξε την εικόνα, η Μπαρτσελόνα έγινε πιο απειλητική και στο 58' ήρθε η ισοφάριση. Από δική του ασίστ, ο Σουάρες με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-1. Ο Γκριζμάν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε στη συνέχεια, ενώ η ομάδα του έγινε πιο επιθετική όταν ο Γάλλος έδωσε τη θέση του στον Ντεμπελέ. Στο 84' ο Μέσι βρήκε πανέξυπνα τον Σουάρες και ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε το 2-1. Η Ίντερ δεν είχε δύναμη να αντιδράσει κι έτσι έμεινε στον πόντο...

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Μπουσκέτς (52' Βιδάλ), Άρθουρ, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Σουαρές, Γκριζμάν (65' Ντεμπελέ)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γκοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, (70' Αμπρόσιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (79' Πολίτανο), Ασαμόα, Αλέξις (65' Γκαλιαρντίνι), Λαουτάρο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα