Σλάβια Πράγας - Ντόρτμουντ 0-2

Gazzetta team
Σλάβια Πράγας - Ντόρτμουντ 0-2

bet365

Η Ντόρτμουντ είχε την ουσία, επικράτησε 2-0 της Σλάβια στην Πράγα κι έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί ο Πάκο Αλκαθερ να ήταν εκτός πλάνων, ωστόσο η Ντόρτμουντ ήταν ουσιαστική, εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και επικράτησε 2-0 της Σλάβια στην Πράγα. Οι Βεστφαλοί άφησαν στην άκρη τις διαδοχικές γκέλες στη Bundesliga, ο Φαβρ προέβη σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βέρντερ και η ομάδα του έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Ετσι, βρέθηκε στην κορυφή μαζί με τη Μπαρτσελόνα. Στο 35΄η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ, όταν από πάσα του Μπραντ, ο Ακίμι πέτυχε το 1-0. Οι Βεστφαλοί θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά ο Σάντσο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47'. Ο ρυθμός έπεσε, πολλά λάθη στο κέντρο, οι Τσέχοι ρίσκαραν, αλλά η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που σκόραρε. Στο 89' από πάσα του Μπραντ, ο Ακίμι διαμόρφωσε το 2-0.

Σλάβια: Κόλαρ, Κούντελα, Μπορίλ, Κουφάλ, Στάντσιου (83' Σκόντα), Μάσοπουστ (76' Ζελέζνι), Σέβτσικ, Ολαίνκα, Σούτσεκ, Τεκλ (59΄Φαν Μπιούρεν)

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Χούμελς, Πίσζεκ, Γκερέιρο, Ακανί, Ακίμι (90' Ζαγκαντού), Βίτσελ, Ντιλέινι, Σάντσο (74' Αζάρ), Ρόις, Μπραντ (90' Γκέτσε)

Βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 2-0 4
2. Μπαρτσελόνα 2-1 4
3. Ίντερ 2-3 1
4. Σλάβια 1-3 1

Επόμενη αγωνιστική 23/10
Ίντερ - Ντόρτμουντ
Σλάβια Πράγας - Μπαρτσελόνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα