Λειψία - Λυών 0-2

Gazzetta team
Λειψία - Λυών 0-2

bet365

Η Λυών μπορεί να βρίσκεται σε κρίση, όμως έφυγε με μεγάλη νίκη με 2-0 από την Γερμανία επί της Λειψίας.
Η Λυών αγνοούσε τη νίκη για 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, όμως εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών της Λειψίας και έφυγε με μεγάλη νίκη από την Γερμανία με 2-0. Ο Σιλβίνιο αποφάσισε να αλλάξει σύστημα και μάλλον αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 11’.
Κονατέ και Ουπαμεκάνο τα έκαναν θάλασσα στην άμυνα και ο Ντεπάι πήρε την μπάλα για κάνει το 0-1, τη στιγμή που λίγο νωρίτερα ο Βέρνερ είχε χάσει τεράστια ευκαιρία στην άλλη πλευρά του γηπέδου. Ο Γερμανός επιθετικός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αργότερα, με τους λιονέ να ελέγχουν σε γενικές γραμμές το τέμπο, αλλάζοντας ξανά σύστημα.
Οι Ταύροι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και πίεσαν όσο μπορούσαν, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να νικήσουν τον Λόπες και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Και το πλήρωσαν στο 65’, όταν Ουπαμεκάνο και Μουκιέλε χάρισαν ακόμη ένα γκολ, με τον Τεριέ να κάνει το 0-2 με το πρώτο του γκολ στο Champions League. Κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα, με τους γηπεδούχους να μην έχουν την ψυχολογία να αντιδράσουν.
Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελζμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ουπαμεκάνο (66’ Νκουνκού), Κονατέ (23’ Μουκιέλε), Χάλστενμπεργκ, Αϊνταρά (58’ Φόρσμπεργκ), Λάιμερ, Ζάμπιτσερ, Πόουλσεν, Βέρνερ

Λυών (Σιλβίνιο): Λόπες, Ντουμπουά, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Άντερσεν, Κονέ, Αουάρ (87’ Λούκας), Τουσάρ, Τιάγκο Μέντες, Τεριέ (69’ Τραορέ), Ντεπάι (79’ Ντεμπελέ)
Η βαθμολογία
1. Ζενίτ 4 (4-2)
2. Λυών 4 (3-1)
3. Λειψία 3 (2-3)
4. Μπενφίκα 0 (2-5)
Επόμενη αγωνιστική (23/10)
Λειψία – Ζενίτ
Μπενφίκα – Λυών

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα