Ζενίτ - Μπενφίκα 3-1

Gazzetta team
Ζενίτ - Μπενφίκα 3-1

bet365

Η Ζενίτ επέστρεψε στην Αγία Πετρούπολη για το Champions League ύστερα 3 χρόνια και κέρδισε δίκαια με 3-1 την Μπενφίκα.

Η τελευταία φορά που η Ζενίτ αγωνίστηκε στην Αγία Πετρούπολη για το Champions League ήταν τον Μάρτιο του 2016. Όταν στο παλιό της στάδιο είχε ηττηθεί με 2-1 από την Μπενφίκα. Τώρα, η ομάδα του Σεμάκ ήταν εντυπωσιακή ανά διαστήματα και έφτασε στη νίκη με 3-1, παίρνοντας κεφάλι στη βαθμολογία του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, πλησίασαν στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις και το πέτυχαν στο 21’, όταν ο Οζντόεβ πίεσε τον Φέισα, έκλεψε την μπάλα και εκείνη κατέληξε στον Τζιούμπα, που έκανε το 1-0. Μέχρι το ημίχρονο μόνο η Ζενίτ έχανε ευκαιρίες, αλλά το 1-0 παρέμεινε.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τους παίκτες του Σεμάκ να χάνουν ευκαιρίες και να τελειώνουν τα πάντα στο 70’. Γρήγορη αντεπίθεση, γύρισμα του Καραβάεβ από δεξιά και ο Ρουμπέν Ντίας σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-0. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους φιλοξενούμενους στο 78’, όταν ο Αζμούν πέρασε και τον Βλαχοδήμο για να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Μπενφίκα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ντε Τομάς στο 85’ για το τελικό 3-1.

Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Λουνιόβ, Σμόλνικοβ (63’ Οσόριο), Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντάγκλας Σάντος, Μπάριος, Οζντόεβ, Σάτοβ (68’ Καραβάεβ), Ντριούσι, Αζμούν (81’ Ερόχιν), Τζιούμπα

Μπενφίκα (Μπρούνο Λαζ): Βλαχοδήμος, Ταβάρες, Ζαρντέλ, Ρουμπέν Ντίας, Γκριμάλντο, Φέισα (60’ Κάιο), Γκάμπριελ, Ράφα Σίλβα, Τααράμπ, Πίτσι (60’ Βινίσιους), Σεφέροβιτς (81’ Ντε Τομάς)

Η βαθμολογία
1. Ζενίτ 4 (4-2)
2. Λυών 4 (3-1)
3. Λειψία 3 (2-3)
4. Μπενφίκα 0 (2-5)
Επόμενη αγωνιστική (23/10)
Λειψία – Ζενίτ
Μπενφίκα – Λυών

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα