Βαλένθια - Αγιαξ 0-3

Gazzetta team
Βαλένθια - Αγιαξ 0-3

bet365

Η Βαλένθια τα έχανε, αλλά ο Αγιαξ με ολοκληρωτική εμφάνιση, της έριξε τρία (0-3) στο «Μεστάγια» και είναι μόνος πρώτος με το απόλυτο στον 8ο όμιλο.
Ακόμα μία υπέροχη ποδοσφαιρική βραδιά από τα παιδιά του Τεν Χαγκ. Ο Αγιαξ έπαιξε πολύ ωραία μπάλα στο «Μεστάγια» και υπέταξε με 0-3 τη Βαλένθια, η οποία με τη σειρά της εκτός από τα αμυντικά λάθη, έχασε τεράστιες ευκαιρίες μπροστά.
ο Ζίγιεχ έβαλε τρελή γκολάρα (8’) με φοβερό curler εκτός περιοχής. Ο Παρέχο έχασε πέναλτι, ο Ροντρίγκο είχε δοκάρι, αλλά ο Πρόμες εξ επαφής δεν αστόχησε (37’). Το πλασέ του Φαν ντε Μπέεκ (67’) ολοκλήρωσε το θριαμβευτικό πέρασμα του Αίαντα από την Ισπανία και τον έστειλε στο 2x2, δίχως μάλιστα να έχει καν δεχτεί τέρμα.
Bαλένθια (Αλμπέρτο Θελάδες): Σίλεσεν, Γκάμπριελ, Γκαράι, Κόστα, Βας, Παρέχο, Κοκλέν (70’ Κορέια), Τόρες (76’ Τσερίσεβ), Γκουέντες, Ροντρίγκο, Μάξι Γκόμες (57’ Λι)
Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μπλιντ, Φέλτμαν, Ταλιαφίκο, Αλβαρες, Μαρτίνες, Ντεστ, Ζίγιεχ (85’ Χούντελαρ), Τάντιτς, Φαν ντε Μπέεκ (88’ Ντε Γιονγκ), Πρόμες (81’ Νέρες).
8ος όμιλος
1. Αγιαξ 6 (6-0)
2. Τσέλσι 3 (2-2)
3. Βαλένθια 3 (1-3)
4. Λιλ 0 (1-5)
Επόμενη αγωνιστική (23 Οκτωβρίου)
Αγιαξ – Τσέλσι
Λίλ – Βαλένθια
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα