Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί κάτι»

Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί κάτι»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί κάτι»

bet365

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν νιώθουν εξασφαλισμένοι ενόψει του αυριανού ματς με την Μπασακσεχίρ, μετά το 1-0 της περασμένης εβδομάδας.
Ο Ολυμπιακός έκανε την περασμένη εβδομάδα το πρώτο βήμα για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όταν και κέρδισε την Μπασακσεχίρ με 1-0. Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, ενώ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε και στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βελτιωθούν. «Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα και πάλι, έχουν καλούς παίκτες. Είναι σίγουρο ότι θα μας δυσκολέψουν. Πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας λειτουργία. Αμυντικά κάναμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Κάναμε όμως και αγώνα υψηλής τακτικής όσον αφορά την οργάνωση. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το πρώτο. Να μειώσουμε τα λάθη, αλλά είναι βέβαιο πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα από τον αντίπαλο», είπε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως η ομάδα δεν έχει ακόμη δεχθεί γκολ σε επίσημο παιχνίδι της και αν τον ικανοποιεί το επιμέρους σκορ 5-0 που μετρά. «Η νίκη είναι αυτή που μας ικανοποιεί. Θέλουμε να παίζουμε ποιοτικά. Είναι ικανοποιητικό ότι έχουμε δείξει βελτίωση στην επίθεση και στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Αυτό που πάντα επιδιώκουμε είναι η νίκη. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος».
Για τον Ποντένσε και πως περιμένει την Μπασακσεχίρ σχολίασε πως «αύριο περιμένουμε μια δυνατή Μπασακσεχίρ. Έχει τόσο ποιοτικούς παίκτες που είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε εχθρική ατμόσφαιρα. Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά κι εμείς περιμένουμε να είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Όλοι είδαμε πόσο δυνατή είναι η Μπασακσεχίρ, το είδαμε και με την ΑΕΚ. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν γνωρίζουμε, καθώς έχουν απουσίες. Ο Ποντένσε είναι σε καλή κατάσταση και αύριο θα παίξει κανονικά. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Βδομάδα με βδομάδα όλες οι ομάδες είναι βελτιωμένες. Ξέρουμε ότι είναι συνηθισμένη να παίζει σε δύσκολες έδρες. Θα αντιδράασει μετά την ήττα, θα είναι επικίνδυνη στις μεταβιβάσεις. Να μην την διευκολύνουμε με δικά μας λάθη».
Μετά ρωτήθηκε αν υπάρχουν τραυματίες. «Όχι είναι όλοι διαθέσιμοι», τόνισε και κλείνοντας αποποιήθηκε για τον Ολυμπιακό τον τίτλο του φαβορί, μετά το σκορ της Πόλης. «Όχι, σημαίνει ότι προηγούμαστε σταν πρώτα 90 λεπτά. Μένουν άλλα τόσα. Αν έχουμε μια έξτρα δύναμη, αυτό είναι ο κόσμος. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Δεν υποτιμούμε τον αντίπαλό μας. Έχουμε προετοιμαστεί, να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να παραχωρήσουμε ευκολίες στον αντίπαλό μας στο αυριανό παιχνίδι».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα