Μουρίνιο: «Δεν ωρίμασε ο Άγιαξ, η φιλοσοφία έχασε από τη στρατηγική» (vid)

Μουρίνιο: «Δεν ωρίμασε ο Άγιαξ, η φιλοσοφία έχασε από τη στρατηγική» (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε τη δική του εξήγηση για την τροπή που πήραν τα πράγματα για τον Άγιαξ στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Τότεναμ και στάθηκε στο γεγονός πως η φιλοσοφία και η αφέλεια των Ολλανδών, τους κόστισε την παρουσία στον τελικό...

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι της άποψης πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το έχει αποδείξει με την αμυντική του προσέγγιση σε σημαντικά παιχνίδια όπου διακυβεύονται πολύ σημαντικά πράγματα.

Μιλώντας στο beIN Sports λίγο μετά το 3-2 της Τότεναμ επί του Άγιαξ, ανέφερε:

«Πιστεύαμε ότι ο Άγιαξ ωρίμασε φτάνοντας σε αυτό το σημείο, αλλά δεν το έκανε. Η φιλοσοφία, ηττήθηκε από τη στρατηγική. Έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ότι υπάρχει αφέλεια σε αυτή την ομάδα. Η φιλοσοφία έφτασε τον Άγιαξ σε αυτό το επίπεδο με ωραίο ποδόσφαιρο και με 1,5 πόδι στον τελικό, όμως, στο τέλος η στρατηγική νίκησε. Ο Μπλιντ δεν μπορούσε να τα βάλει με τον Γιορέντε, η άμυνα του Άγιαξ δεν μπορούσε να τα βάλει με τις βαθιές μπαλιές και ο στόχος ήταν ο Γιορέντε. Πάντως, για όλους τους υπόλοιπους, είχαμε δυο εκπληκτικές ποδοσφαιρικές βραδιές και μαθήματα ζωής, αφού τίποτα δεν είναι απίθανο...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα