Μέσι: «Δείξαμε ποιοι είμαστε» (vid)

Gazzetta team
Μέσι: «Δείξαμε ποιοι είμαστε» (vid)

bet365

Στην πολλή καλή όπως την χαρακτήρισε απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, μιλώντας για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μάλιστα δεν είχε πρόβλημα να πει πως στα γκολ που πέτυχε ήταν και τυχερός. Αναλυτικά ο Μέσι ανέφερε: «Σήμερα η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Δείξαμε ποιοι είμαστε. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν λίγο κρύοι και αγχωμένοι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν λίγο περίεργο και γιαυτό μπήκαμε με αυτό το τρόπο. Έπρεπε να προσέξουμε, στην συνέχεια πιάσαμε ρυθμό ήρθαν τα γκολ και πιάσαμε μια εκπληκτική εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο τυχερός στο πρώτο γκολ γιατί η μπάλα πήγε ακριβώς εκεί που ήθελα.

Το δεύτερο γκολ ήταν ακόμα πιο τυχερό γιατί ήταν και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ευτυχώς ξεπεράσαμε τον προημιτελικό γύρο που τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέρναμε. Φτάσαμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας.

Πρέπει να διορθώσουμε τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε τέτοια ματς και είχαμε την εμπειρία με τα ματς με την Ρόμα και πρέπει να το έχουμε υπόψη μας είτε παίξουμε με την Λίβερπουλ, είτε με την Ρόμα. Όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε θα είναι δύσκολη. Στους «4» πηγαίνουν οι ομάδες που το αξίζουν θα είναι περίπλοκα τα πράγματα.

Κάθε βήμα ξεχωριστά, τώρα έχουμε το πρωτάθλημα που πρέπει να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και μαθηματικά».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα