Σιμεόνε: «Το είδε από εμένα και ήθελε να δείξει τον χαρακτήρα του»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Το είδε από εμένα και ήθελε να δείξει τον χαρακτήρα του»

bet365

Αφού αρχικά παραδέχτηκε πως η Γιουβέντους ήταν καλύτερη και προκρίθηκε δίκαια, ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε πέταξε και την μπηχτή του για τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αρχικά ο Αργεντίνος προπονητής ανέφερε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Γιουβέντους: «Ηταν καλύτερη από μας η Γιουβέντους. Στο πρώτο ημίχρονο δε βρήκαμε ποτέ ρυθμό και σωστές θέσεις στο ματς. Δημιούργησε κινδύνους ο αντίπαλος και αναγκαστήκαμε να μείνουμε στην άμυνα. Πρέπει μόνο να δώσουμε συγχαρητήρια, άξιζε την πρόκριση η Γιουβέντους».

Για τη χειρονομία του Κριστιάνο «Το είδε από μένα, το έκανε για να δείξει στον κόσμο τον χαρακτήρα του».

Για το αν η ομάδα του έπαιξε άσχημα: «Θέλω να είμαι σαφής, δεν αποκλειστήκαμε γιατί παίξαμε άσχημα, αλλά επειδή η Γιουβέντους έπαιξε καλύτερα».

Για την εμφάνιση του Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, μπορεί να έχει αυτές τις παραστάσεις σε μεγάλες νύχτες όπως η αποψινή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα