Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

bet365

Μοιάζει απίστευτο, μα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταπείνωσε 0-3 τις ρεζέρβες των Μαδριλένων (αλλά έμεινε 4η), που γνώρισαν τη βαρύτερη εντός ευρωπαϊκή ήττα τους ever και αποδοκιμάστηκαν έντονα.

Ηταν αήττητη στα 27 τελευταία εντός (24 νίκες) σε φάση ομίλων στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Κανείς δεν μπορούσε επομένως, ούτε να διανοηθεί ότι θα έχανε εντός από την ΤΣΣΚΑ. Πόσο μάλλον ότι θα γνώριζε τρελό διασυρμό. Μία ποδοσφαιρική ταπείνωση τρομερά σπάνια για το μέγεθός της. Κι όμως, η επί τρία διαδοχικά έτη πρωταθλήτρια Ευρώπης, είδε την ομάδα της Μόσχας να της κάνει το εξωπραγματικό 0-3 και να την υποχρεώνει στη βαρύτερη εντός ήττα της ευρωπαϊκής ιστορίας της.

Η 1η θέση ήταν κλειδωμένη και αυτό δεν θα άλλαζε με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Οπότε, ο Σολάρι επέλεξε να ρισκάρει, ρίχνοντας στη μάχη ένα σωρό πιτσιρίκια (σ.σ.: η 3η νεαρότερη 11άδα της στον θεσμό), αλλά σίγουρα το μετάνιωσε. Οι Μερένγκες ήταν ασύνδετοι, αδιάφοροι, χείριστοι, άνευροι, τα έκαναν όλα λάθος και δίκαια έφτασαν στο φινάλε να αποδοκιμάζονται έντονα από το κοινό τους. Αντιθέτως, η ΤΣΣΚΑ έκανε σπουδαία εμφάνιση για τα δικά της δεδομένα και κατάφερε να κλείσει τον όμιλο με δύο νίκες επί της Ρεάλ, δίχως μάλιστα να δεχτεί καν γκολ.

Τα άσχημα για τους Ισπανούς ξεκίνησαν με το φαλτσαριστό του σούπερ ταλαντούχου 20χρονου, Τσαλόβ (37'). Ο ίδιος με τακουνάκι οδήγησε έναν ωραίο συνδυασμό, που κατέληξε στο 0-2 από τον Σενίκοβ (43'), με τον Σίγκουρντσον (73') να ολοκληρώνει την τριάρα, την οποία οι φιλοξενούμενοι θα περιγράφουν στα εγγόνια τους. Το φοβερό βέβαια είναι ότι ακόμα και με αυτόν τον ανεπανάληπτο θρίαμβο, οι Ρώσοι τερμάτισαν 4οι και αποκλείστηκαν.

* Το φοβερό με τον Ιγκόρ Ακινφέεβ είναι ότι έχει κρατήσει μόλις τρία clean sheets σε 50 αγώνες του Champions League και τα δύο είναι με τη Ρεάλ!

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Βαγιέχο, Χαβιέρ Σάντσεθ, Οντριοθόλα, Μαρσέλο (74' Καρβαχάλ), Γιορέντε (58' Κρόος), Βαλβέρδε, Ισκο, Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά (46' Μπέιλ)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Μάγκνουσον, Μπεσάο, Ναμπάμπκιν, Σενίκοβ, Μάριο Φερνάντες, Σίγκουρντσον (90'+4' Νισιμούρα), Ομπλιάκοβ (89' Κουτσάεβ), Μπίστροβιτς, Βλάσιτς, Τσάλοβ (84' Ερνάντες).

7ος όμιλος
Τελική βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-5)
2. Ρόμα 9 (11-8)
3. Πλζεν 7 (7-16)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 (8-9)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα