Ντόρτμουντ - Μπριζ 0-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Μπριζ 0-0

bet365

Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη, αλλά κόλλησε στο 0-0 με την Μπριζ και ναι μεν εξασφάλισε την πρόκριση, όμως χάνει την πρώτη θέση.

Ο Λουσιέν Φαβρ έκανε μικρής κλίμακας ροτέισον και η Ντόρτμουντ κόλλησε στο 0-0 με την Μπριζ, εξασφαλίζοντας από τη μία την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά χάνοντας από την άλλη το προβάδισμα της πρώτης θέσης, καθώς στο φινάλε θέλει δική της νίκη και γκέλα των Μαδριλένων. Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Βέλγοι από την άλλη θα συνεχίσουν στο Europa League.

Η πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 10’, όταν ο Πούλισιτς βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο μέρος, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, όμως κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν, με τον Ρόις να χάνει την επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 32’.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο, όμως οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Η πρώτη μεγάλη, μάλιστα, χάθηκε στο 74’ για την Μπριζ με τον Ντένις, πριν πιέσει ξανά η Ντόρτμουντ στο τέλος. Ο Αλκάθερ είχε την καλύτερη στιγμή στο 86’, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ, Ακάντζι, Ζαγκαντού, Ντιαλό (80’ Χακίμι), Βίτσελ (90’ Ντιλέινι), Νταούντ, Ρόις, Πούλισιτς, Γκερέιρο (73’ Σάντσο), Αλκάθερ

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Χόρβαθ, Πουλέν, Ντένσβιλ, Μέχελε, Μάτα, Βόρμερ (93’ Ντεκάρλι), Άμραμπατ, Νακάμπα, Ντένις (76’ Ριτς), Βάκανεν, Γουέσλεϊ (92’ Οπεντά)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα