ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα 1-2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρόμα 1-2

bet365

Η Ρόμα έφυγε με νίκη 2-1 από την Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ με τον Μανωλά να ανοίγει το σκορ και έκανε άλμα πρόκρισης.

Ο Κώστας Μανωλάς σκόραρε στο 4’ και άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη της Ρόμα στη Μόσχα, που τη φέρνει μία ανάσα από την πρόκριση. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο επιβλήθηκε με 2-1 της ΤΣΣΚΑ και χρειάζεται ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «16».

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Μανωλάς έκανε το 0-1 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Πελεγκρίνι. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα μετά το γκολ, το ματς άνοιξε και ο Ομπλικόβ είχε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τους Ρώσους. Φλορέντσι και Τζέκο θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τα πάντα από το πρώτο μέρος, αλλά το 0-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σίγκουρντσον στο 51’, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Στο 56’ ο Μάγκνουσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 59’ ο Πελεγκρίνι έκανε το 1-2, όταν βρέθηκε έστω και με λίγη τύχη τετ α τετ με τον Ακινφέεβ. Ο Τζέκο έχασε τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια για το 1-3, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά με 10 παίκτες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Ρωμαίους να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Φερνάντες (12’ Σένικοβ), Μάγκνουσον, Μπεκάο, Ναμπάμπκιν, Μπιολ, Ομπιλοκόβ, Βλάσιτς, Αχμέτοβ (76’ Χοσόνοβ), Σίγκουρντσον (64’ Τσερνόβ), Τσάλοβ

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Όλσεν, Κολάροφ, Φάσιο, Μανωλάς, Σαντόν, Ενζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (82’ Τζανιόλο), Φλορέντσι (88’ Ζουάν Ζέσους), Κλάιφερτ (70’ Ουντέρ), Τζέκο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα