Ιντερ - Μπαρτσελόνα 1-1

Ιντερ - Μπαρτσελόνα 1-1

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι, προϊόν των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα, τιμώρησε τους Blaugrana για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και χάρισε στην Ιντερ βαθμό στο Meazza (1-1).

Η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ πιο επιθετική από την Ιντερ, έπαιξε το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στο μισό γήπεδο, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως στο φινάλε έφυγε από το Giuseppe Meazza με μόλις έναν βαθμό και την πρώτη της απώλεια στον όμιλο. Η Ιντερ έμεινε στο ματς κυρίως χάρη στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και τις επεμβάσεις του, όμως παρά το γκολ του... ξεχασμένου, Μάλκομ, ο Μάουρο Ικάρντι, προϊόν της Masia, έκανε γκολ τη μισή φάση που βρήκε στον αγώνα και τιμώρησε την ομάδα που τον έκανε παίκτη.

Κάτι περισσότερο από ένα λεπτό χρειάστηκαν οι Blaugrana για να απειλήσουν, με τον Ντεμπελέ να δοκιμάζει τον Χαντάνοβιτς από απόσταση, ενώ ο Σουάρες είχε μια σειρά από τελειώματα με ένα σουτ με το αριστερό ψηλά και μια λόμπα μόλις έξω να είναι τα πιο επικίνδυνα. Οι Καταλανοί ήταν σαφώς πιο επιθετικοί και περνούσαν πολύ περισσότερο χρόνο στο αντίπαλο μισό και στη συνέχεια είχαν κι άλλες φάσεις, με τον Σκρίνιαρ να βάζει καθοριστικό μπλοκ και τον Σουάρες να μην μπορεί ξανά να κάνει τη ζημιά. Κουτίνιο και πάλι ο Σουάρες είχαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους καλά σουτ, όμως και στα δύο ο Χαντάνοβιτς έδειξε σταθερός κρατώντας την εστία του ανέπαφη.

Και στην επανάληψη είχε πολλή δουλειά ο Σλοβένος keeper της Ιντερ, που έσωσε τετ-α-τετ με τον Ράκιτιτς ύστερα από πάσα του Σουάρες. Ο Κουτίνιο έκανε στη συνέχεια τα γάντια του να ακουστούν, με την Ιντερ να έχει ένα διάστημα πίεσης, όμως η κεφαλιά του Πολιτάνο υπό καλές προϋποθέσεις πέρασε έξω. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ήταν το.. όνειρο του Βαλβέρδε να βάλει τον Μάλκομ στο 81' και στο επόμενο λεπτό ο Βραζιλιάνος που δεν έβλεπε ούτε αποστολή πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και ξέσπασε σε κλάματα. Τελικά το 0-1 όμως δεν έμεινε μέχρι το φινάλε. Στο 87' μετά το σουτ του Βεσίνο πήγε στον Ικάρντι και ο Αργεντινός για ακόμα μια φορά απέδειξε γιατί χρειάζεται μισή φάση για να πετύχει γκολ (1-1).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (85' Λαουτάρο Μαρτίνες), Ναϊνγκολάν (63' Μπόρχα Βαλέρο), Πολιτάνο (81' Καντρέβα), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Τζόρντι Αλμπα, Λενγκλέ, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ (74' Βιδάλ), Ντεμπελέ (81' Μάλκομ), Κουτίνιο, Σουάρες.

2ος Ομιλος
1. Μπαρτσελόνα 10 (11-3)
2. Ιντερ 7 (5-5)
3. Τότεναμ 4 (7-9)
4. Αϊντχόφεν 1 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική (28/11)
PSV - Μπαρτσελόνα
Τότεναμ - Ιντερ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα