Μονακό - Μπριζ 0-4

Μονακό - Μπριζ 0-4

bet365

Η Μπριζ διέλυσε την Μονακό στο Μόντε Κάρλο, έφτασε στην εντυπωσιακή νίκη με 4-0 και αφήνει τους Μονεγάσκους εκτός Ευρώπης.

Η Μπριζ έγινε η τελευταία ομάδα που... ασελγεί στο πτώμα της Μονακό, που παραμένει χωρίς νίκη με τον Ανρί στον πάγκο. Η εμφάνιση των Μονεγάσκων ήταν ντροπιαστική και τα πάντα είχαν τελειώσει από το πρώτο μέρος, όταν έγιναν η πρώτη γαλλική ομάδα που δέχεται τρία γκολ εντός έδρας στην ιστορία του Champions League για να υποστούν στο τέλος την πιο βαριά τους ήττα στη διοργάνωση στο Μόντε Κάρλο...

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν πραγματικά εφιαλτικό. Μόλις στο 12’ ο Βάνακεν από κοντά έκανε το 0-1 σε μία φάση που η άμυνα της Μονακό ήταν απλά ανύπαρκτη. Μόλις 5’ αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 0-2 και στο 24’ ο Γουέσλεϊ έκανε το 0-3 με δυνατό σουτ! Όπως είναι λογικό όχι μόνο τα πάντα είχαν ήδη τελειώσει, αλλά και η ψυχολογία των γηπεδούχων ήταν στο ναδίρ, σε σημείο που να μην μπορούν να πιέσουν.

Όσο και να προσπάθησαν οι παίκτες του Ανρί δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ ξανά στο παιχνίδι και στο τέλος δέχθηκαν και τέταρτο γκολ με τον Βόρμερ στο 85’... Αυτή η ήττα δεν αποτελεί μόνο την πιο βαριά εντός έδρας στο Champions League, αλλά και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών για τους Μονεγάσκους.

Μονακό (Τιερί Ανρί): Μπενάλιο, Σιντιμπέ, Γκλικ (76’ Τουρέ), Ζέμερσον, Μπαρέκα, Αΐν Μπενάσερ (68’ Μασένγκο), Τιέλεμανς, Τσαντλί, Σιλά, Ντιόπ, Φαλκάο (61’ Γκουανό)

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Χόρβαθ, Μάτα (77’ Βλίετνικ), Πουλέν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Ντιατά (6’ Σόολς), Βόρμερ, Νακάμπα, Ριτς, Βάνακεν, Γουέσλεϊ (72’ Ρεζάεϊ)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα