Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι 2-2

Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι 2-2

bet365

Η Νάπολι έφτασε μία ανάσα από μεγάλο διπλό στο Παρίσι, όμως ο Ντι Μαρία έσωσε στις καθυστερήσεις την Παρί, κάνοντας το 2-2.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ η Νάπολι έφτασε μία ανάσα από το διπλό στο Παρίσι, που θα της έδινε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Η Παρί, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Ντι Μαρία στις καθυστερήσεις πήρε το 2-2 και ναι μεν είναι στην τρίτη θέση, αλλά δεν έχει μείνει πολύ πίσω.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Καβάνι να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, πριν ο Μέρτενς φτάσει μία ανάσα από το 0-1 για να δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 24’! Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το παιχνίδι τους, ήταν ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ στο 29’, όταν Καγιεχόν και Ινσίνιε έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των Παριζιάνων για να κάνει ο τελευταίος το 0-1 με υπέροχο πλασέ στην κίνηση, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Αρεολά! Ο Μπαπέ πλησίασε στην ισοφάριση λίγο αργότερα, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Τούχελ άλλαξε σύστημα και η ομάδα του άρχισε να πιέζει. Χρειάστηκε, όμως, μία φάση με μεγάλη δόση τύχης για να έρθει το 1-1. Ο Μενιέ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μάριο Ρουί στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 61’. Οι παίκτες του Αντσελότι δεν αγχώθηκαν, δεν κλείστηκαν στην άμυνα, έδειξαν χαρακτήρα και στο 77’ είχαν εκείνοι την τύχη με το μέρος τους, όταν ο Μέρτενς εκμεταλλεύτηκε την κόντρα στον Μαρκίνιος για να κάνει το 1-2! Η Νάπολι ήταν μία ανάσα από τη νίκη, αλλά στο 4’ των καθυστερήσεων ο Ντι Μαρία με γκολάρα έκανε το τελικό 2-2!

Παρί (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Μενέ, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Μπερνάτ (46’ Κέρερ), Βεράτι (83’ Ντιαμπί), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι (76’ Ντράξλερ)

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαξίμοβιτς, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Χάμσικ, Ρουίθ, Άλαν, Ινσίνιε (53’ Ζιελίνσκι), Καγιεχόν (86’ Ρογκ), Μέρτενς (84’ Μίλικ)

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Λίβερπουλ 6 (7-3)
2. Νάπολι 5 (3-2)
3. Παρί 4 (10-6)
​4. Ερυθρός Αστέρας 1 (1-10)

Επόμενη αγωνιστική (06/11)
Ερυθρός Αστέρας - Λίβερπουλ
Νάπολι - Παρί

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα