Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2

Gazzetta team
Αϊντχόφεν – Τότεναμ 2-2

bet365

Οι Spurs αν και γύρισαν το ματς στην Ολλανδία, έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 79' (Γιορίς), ισοφαρίστηκαν (2-2) από την PSV στο 87' και οι δυο τους έμειναν με έναν μόλις βαθμό σε τρεις αγώνες.

Μοιάζει να ήταν η τελευταία ευκαιρία της. Εχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες από Ιντερ και Μπαρτσελόνα, η Τότεναμ είχε ανάγκη μόνο το διπλό στην Ολλανδία. Και το άγγιξε, κάνοντας προσωρινά την ανατροπή. Ωστόσο, από τη στιγμή που πέταξε τις καλές στιγμές της να το... τελειώσει, βρέθηκε με παίκτη λιγότερο λίγο πριν το φινάλε και το πλήρωσε με την ισοφάριση της Αϊντχόφεν. Το 2-2 τις κράτησε και τις δύο στον πάτο του 2ου ομίλου και με μόλις ένα βαθμό να έχουν τρομερά μειωμένες πιθανότητες για την πρόκριση.

Οι Λονδρέζοι ήταν εκτός από άστοχοι και άτυχοι. Κέιν και Λαμέλα σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ ο Λοσάνο άνοιξε το σκορ με μεγάλη τύχη (30') και κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν η μπάλα κόντραρε στον Αλντερβάιρλεντ και πέρασε πάνω από τον Γιορίς. Εκεί όμως οι Spurs βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το παιχνίδι. Ο Λούκας πήρε επίσης κόντρα (39') και ο Κέιν (54') έβαλε με κεφαλιά το 12ό του σε 13 εμφανίσεις στο θεσμό.

Στο 79' όμως άλλαξαν όλα. Ο Γιορίς ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Λοσάνο και αποβλήθηκε. Οι γηπεδούχοι με παίκτη περισσότερο πίεσαν και βρήκαν τον βαθμό, με την προβολή του Ντε Γιονγκ (87'). Οπως φαίνεται λοιπόν οι δυο τους εκτός φοβερών εξελίξεων, θα παλέψουν για το εισιτήριο του Europa League.

Αϊντχόφεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζόετ, Φιέρχεφερ, Σβάαμπ, Ανχελίνιο, Περέιρο (83' Γκάκπο), Χέντριξ, Ντε Γιονγκ, Λοσάνο, Μάλεν, Ροσάριο, Ντάμφρις

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρλεντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ (74' Γουίνκς), Ερικσεν, Σον (80' Φορμ), Λούκας (64' Λαμέλα), Κέιν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα