Μπριζ - Μονακό 1-1

Μπριζ - Μονακό 1-1

bet365

Μπριζ και Μονακό έμειναν στο 1-1, δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης και θα παλέψουν για την τρίτη θέση του ομίλου.

Μπριζ και Μονακό έψαχναν τη νίκη που θα τις κρατούσε ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά το 1-1 στο Βέλγιο τις αφήνει ουσιαστικά να παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Σαν να μην έφτανε η απουσία του Φαλκάο για τους Μονεγάσκους, μόλις στο 10’ ο Γιόβετιτς αποχώρησε τραυματίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ στο 31’, όταν ο Γκολοβίν έδωσε την ασίστ και ο Σιλά με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1. Στιγμές αργότερα, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν και το 0-2, αλλά ο Σιλά έχασε απίθανη ευκαιρία, έχοντας περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Αυτή η φάση ήρθε να στοιχειώσει την ομάδα του Ανρί, καθώς στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση για την Μπριζ με την κεφαλιά του Γουέσλεϊ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν με το ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά ο Μπαντιασίλ, που έκανε το ντεμπούτο του στην εστία, νίκησε τον Μποναβεντούρε. Οι Μονεγάσκοι απείλησαν περισσότερο στη συνέχεια, η Μπριζ έπαιξε στην κόντρα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο τέλος, αλλά το 1-1 παρέμεινε.

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Λέτιτσα, Πουλέν, Ντένσβιλ, Μέχελε, Βλιέτινκ (83’ Μάτα), Βόρμερ, Βάνακεν, Νακάμπα, Ρεζαέι (79’ Οπεντά), Γουέσλεϊ, Ντένις (90’ Ντιατά)

Μονακό (Τιερί Ανρί): Μπαντιασίλ, Ράτζι, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ (64’ Χένριξ), Τιέλεμανς, Γκολοβίν, Τσαντλί, Αΐτ Μπενάσερ, Σιλά, Γιόβετιτς (12’ Ντιόπ – 73’ Αολού)

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 9 (8-0)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (5-6)
3. Μονακό 1 (2-6)
4. Μπριζ 1 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (6 Νοεμβρίου)

Μονακό – Μπριζ
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα